április, 2006 archívum

A cél szentesíti az eszközt

péntek, 2006. április 28.

Olvasói hozzájárulás. Tksz Robi!

Szeretnék Cselényi lenni

csütörtök, 2006. április 27.

A Duna Televízió kuratóriuma többségi döntéssel megemelte Cselényi fizetését 1,9 millióról 2 millió forintra. Mit mondjak, egy dolgot bánok, hogy annak idején nem én vettem el Sütő lányát.

Váljunk nevetségessé!

csütörtök, 2006. április 27.

Gondolkozzunk minél rafináltabban aktfotó sorozatokról. Valahogy így: “merész a témaválasztás, mert Isten teremtette az emberi testet is, és a Teremtő bőven megáldotta a testét is” (Marius Deac, közíró) “A kérődző állatok társítása az itt látható képekkel perverz felhangot ad a kiállításnak”. (Vargha Mihály, képtárigazgató) Kitaláltad: Csősz Bogi vadiúj aktfotóiról írták vagy idézték, az ÚMSZ-ben.

Fordítás

csütörtök, 2006. április 27.

- Hogy hívják a romániai magyarok a pláza cicát? – ? – Plasă cica!

Lánclevél update

szerda, 2006. április 26.

Legújabb messengeres lánc. “Knorr 1000 eurót ígér annak, aki betöri a Maggi-s ablakokat!!! Add tovább!!! ” Utólag, lapte kedvéért egy negyedik emeleti frájer ablaka.

Locsolóvers

kedd, 2006. április 25.

Hétfőn a teljes Trindex-szerkesztőség az alábbi költeményt találta postaládájában. Senki nem bírta végigolvasni, úgyhogy publikálom Horváth Alpár: Hát ilyen mélyre süllyedtél, nemzetem?! – Kérdések a Nagy Bunkokrácia jegyében bunkokraták által mankurtizált néhai nemzetem maradék gondolkodó fiaihoz – Odasüllyedtél, nemzetem, hogy a bunkóság, az irigy bendőmagyarság bajnoka lettél? Arra meredsz áhítattal, aki vágómarhaként úgy hajt vágóhídra, [...]

A németesek sem teljesen humortalanok

kedd, 2006. április 25.

A német BILD című tabloid egy új gerilla-kampánnyal lépet színre a férfi piszoárokban. A szlogen: semmi sem keményebb a valóságnál. (Jung von Matt Agency, Hamburg)

Ha a Úr velünk, már csak egy őrző-védő kft kell

hétfő, 2006. április 24.

Ez olvasóm hozzájárulása (tks Robi!). Ebben a papírtasakban osztogatták szombaton az úrvacsorát (anafură) egy bukaresti ortodox templomban. A szponzor-logó egy örző védő kft-é.

Reakció

hétfő, 2006. április 24.

Ezt a Usual Visual egyik post-jához küldöm.

A mindennapok magasztos momentumai

hétfő, 2006. április 24.

Néhány napja, az utcán. Előttem egy 80 éves 1.30 magas nénike, szedi a vírgácsait. Feketében. Hirtelen megáll és elnyom egy ilyet: azistenfaszára, mit gyűltetek mind össze ebben a tetű városba! Kis szünet, aztán továbbmegy. *** Nagykároly. Beszélgetés egy élemiszerboltban: Fiatal sovány pénztároslány: Ne haragudjon 500 lejt nem tudok visszaadni. Tahó 50 körüli csávó: Akkor én [...]