Cigányfiú szinte rácsapott Dancs Annamari ülepére

A szöveg a zene.ro-ról való no comment átvétel.

BOTRÁNY AZ ANNAMARI KONCERT UTÁN

Dancs Annamari kevés híján a magyarországi Csenger település kórházában töltötte az aug.11.-i éjszakát. Az énekesnő és csapata a pénteki Radnót-i és Magyarsáros-i koncertek után szombaton a magyarországi Porcsalmán lépett fel. Az énekesnő és csapata a pénteki Radnót-i és Magyarsáros-i koncertek után szombaton a magyarországi Porcsalmán lépett fel. A siker nem maradt el, hosszú dedikálás és fényképezkedés közvetkezett, nemcsak a rajongókkal, hanem a Zanzibár együttes énekesnőjével, Ritával is. A pár perces beszélgetés után Annamariék megígérték, hogy megnézik a koncertet. Így is történt…
– Miután átöltöztünk „ civilbe” , bementünk mi is a tömegbe, hogy jobban átéljük a Zanzibár koncertet-meséli Annamari.- Mellettünk néhány roma fiú állt, akik igen jól érezték magukat, még az én derekamra is rácsaptak-gondolom a fenekemet akarták megcélozni. Aztán rájuk szóltam, hogy nem vicces és tovább álltunk, de néhány percre ugyanezek a fiúk belekötöttek egy férfiba, aki velem fényképet szeretett volna készíteni. Bunyó tört ki, és hiába akartunk félrehúzodni, én is kaptam egy bokszot a mellkasomra, amitől megtántorodtam, és bizony néhány percig alig tudtam lélegezni… A fiúkat a rendőrség elvezette, az énekesnőnek még aznap éjjel a rendőrségre kellett volna mennie feljelentést tenni és orvosi vizsgálatokat készítettni. Erre viszont csak másnap reggel került sor, és mivel az ütés okozta fájdalmak enyhültek, így Annamari csak tanúvallomást tett.
– Kissé meg vagyok ijedve… soha nem gonodolok a veszélyre, soha nem kérek testőröket, még akkor sem, amikor a koncerteken bemegyek a közönség közé. Habár voltak már nehéz helyzetek, de ilyen még soha nem történt… Állítólag a faluban a roma közösség nagyon fel volt háborodva a fiú tettén, hogy miért pont engem kellett megüssön… lehet nem volt szándékos , csak rossz helyen voltam, rossz időben – fejezi be mosolyogva Annamari.

Válasz