Zénóka (tanító?)nőt akar


10 válasz: “Zénóka (tanító?)nőt akar”

  1. Jámbor Ferencz

    Végre látok már valami nem provinciális erdélyi dolgokat is legalább itt a transindexen. Kurva jó a képregény. A készítőjét beszavaznám az EP listára. Legalább nem csak merevnyakú prűd álszentmosolyú vérszívók néznének le ránk a plakátokról. Aki a tanítónénire hajt, az rossz ember nem lehet.
    Hajrá csak így tovább!

  2. csongi

    mért nem a negatív blogba, egyből?

  3. ?

    Művészet, de a kommenárjaidat jobban elviselem. Ez művészet, de nem tudom értékelni.

    Bocs.

  4. ontbijtkoek

    nem rossz, de engem nem vitt fel a csucsra, ahhoz a magyar szleng nem eleg. kell hezza egyeb is, pl nezzetek meg a csirkebaszo c. south park-epizodot, mar aki meg nem latta…

  5. Szakats Istvan

    Zenoka, akinek ugyebar rovid, joba van Orban Viktorral, az pedig Tokessel. Similis simili gaudet. Kerem a kepregenyt a negativ kampanyblogba.

  6. Ali

    Szerintem vinnyogva röhögtél,s közben készült a képregény.De jó.Pláne,mert nem történik semmi, azonkívül hogy hűdemegbaszná a tanítónénit.

  7. Lorenzo

    Mekkora marhasag! Hihetetlen hogy egyesek mivel toltik az idejuket!

  8. Calopterix

    Barcsak nekem is annyi szabadidom lenne mint a kepregeny szerkesztojenek/ irojanak..akkor talan en is ilyen agyatlansagokkal foglalkoznek :) ) ! De addig is marad a tanitoneniskedes :) ) :P

  9. habaszameg

    ez szar. úgy ahogy van. de kitartást, még szarabb is lehet.

  10. gergö

    de ez most mi?ez vicces?en nem talalom megbotrankoztatonak,de nem ertem a poent.valahogy egy kicsit lapos,nem?szoval megprobal egy kicsit southparkos meg family guyos lenni,de valahogy nem igazan sikerült.es miert van a föoldalon?ez az uj profilja az oldalatoknak?

Válasz