Nyeretlenség

Tegnap a cigarettásdobozban találtam egy papírkát, miszerint bulit, autót vagy fényképezőgépet nyerhetek, ha online bepötyögöm nekik a cetlire nyomtatott kódot.

Nyerni jó, főleg ha még a telefonszámlámat sem akarják emelt díjas sms-ekkel megcsapolni, így hát billentyűzet élesít, cím bepötyög. Az alább látható üzenet fogadott.

A screenshot tegnap este készült, de ma délben változatlan állapotban találtam az oldalt. A papírkán kéken fehérrel hirdetik, hogy a játék tegnap, azaz február 25-én kezdődött, ma pedig már 26-a. Elgondolkodtam, a legbanálisabb magyarázaton túl (a webszerkesztő cég eltolta) miféle mélyebb üzenettel bírhat egy Under Construction felirat.

Talán az, hogy mennyire manipulálható vagyok – odaírják, mit kell tennem, én meg késedelem nélkül engedelmeskedem. De az is lehet, hogy ők már tudják: nem én vagyok a kiválasztott, esélyem sincs bulit vagy fényképezőgépet nyerni, az autót meg végképp felejtsem el. Az Orákulum együttérzően mosolyog, aztán megkínál még egy sütivel, és előre szól: ne aggódjak a váza miatt.

2 válasz: “Nyeretlenség”

  1. Skoo

    Nekem bejott az oldal. Szep rozsaszin fejlec.

  2. Endre

    Mukodik az oldal…

Válasz