Ki ül a Brassó megyei tanácselnök jobbján?

A kampány az az időszak, amikor kivirágoznak a villanyoszlopok, a madarak is reklámszpotokat csicseregnek, a román politikusok pedig hirtelen haverkodni kezdenek a magyarokkal. Újabban az is szokás, hogy RMDSZ-es tisztségviselők rossz helyre ülnek. László Attila Kolozs megyei RMDSZ-elnök története közismert, azonban most újabb kakukktojást találtunk: a képen Aristotel Căncescu Brassó megyei tanácselnök jobbján Kovács Attila Brassó megyei RMDSZ-elnök szomorkodik. A kép nem véletlen, hiszen a képalá külön kiemeli, hogy a liberális Căncescu meg Kovács a megye élén álló csapat. Az országos RMDSZ élén álló csapat vajon mit szól ehhez?

2 válasz: “Ki ül a Brassó megyei tanácselnök jobbján?”

  1. cankó

    A kép Kovács Attilát mint a Brassó megyei tanács alelnökét ábrázolja, a liberális megyei elnök társaságában.Tekintve a két alakulat választási szövetségét, nem igazán értem, hol itt a hézag ???

  2. M.Zoli

    Rég jártam errefele, de most van egy jó téma: mit szólunk a liberálisokkal való szövetségkötéshez? ,,Ők soha nem szegték meg szavukat” hangzik a méltatás. Csak néha tévedtek nacionalista ingoványba — (pl. egyetem-ügyben) teszem én hozzá.

Válasz