Kolozsvár, belváros

6 válasz: “Kolozsvár, belváros”

  1. csuklanirossz

    Kivételesen szomorú, hogy helyén vannak az ékezetek.

  2. kesztió

    Ezt a zseniális nyelvi leleményt (lásd F.B.I.) nem is néztem volna ki olyan valakiből, aki nem tudja helyükre rakni az ékezeteket, lett légyen akármelyik együttélő náció kebeléből… :P

  3. Karesz

    Tolerancia Unios normák szerint.Szeretném remélni hogy csak valami idegesebb diák “bosszulta” meg nemzeti hovatartozástól függetlenül.Ismétlem szeretném remélni.Egyébként szamárbőgés nem hallatszik az Olimposzra vagy a menybe vagy valami ilyesmi.(Ez az Erósz bezavart.)

  4. Rikvájed

    Egy vicces baromság. Meg kell lapogatni a vállát a tettesnek, hogy “aztán a gyógyszeredet bevetted-é?”. S kész, menjünk tovább.

  5. kesztió

    Liberalizmus ide vagy oda, a véleménynyilvánitás ezen módja azért túllépi a szólásszabadság határait, és nem ártana egy jó kis büntetés a tettesnek, hogy ő vagy lelkes követői következőkor kétszer is gondoljanak utána, mennyire éri meg obszcenitásokkal (vagy akármivel!) telefestegetni egy (köz)épület falát.

    Szóval, nem gondolok épp kicsapásra vagy ilyesmi, de a vállapogatást azért lanyha válasznak érzem, még akkor is, ha csak (rosszízű) vicces baromság az egész…

  6. egy szekely

    Az a baj hogy mi mindig “Rikvajed” modra reagalunk, ami bizonyitja intelektualis folenyunket meg bla…bla
    De vajon nem kellen-e ugyaolyan modon megvalaszolni…
    Ha pedig hazankfia froccsentette fel a frusztracioit akkor hat ez van o is kozenk tartozik…apai nyakleves a taknyosnak

Válasz