Szervdonor jelentkezik a Transindexnél

Naponta válaszolgatunk olvasóink különféle kérdéseire, hibaigazításaira, jogos (vagy kevésbé jogos) észrevételeire; sok mindent látott már a postaládánk, gyűlöletlevéltől szerelmi vallomásig, grafomán betűrengetegig és titkos jóslatig. Ezt a levélváltást azonban meg kell örökíteni, mert teljesen egyedi és megismételhetetlen a maga nemében.

Az egész úgy kezdődött, hogy még 2005-ben írtunk egy – szerintünk vicces – anyagot arról, hogy mennyit is ér az emberi test: szervkereskedelemmel foglalkozó internetes forrásokban meg bulvárlapokban körülnéztünk, egy-egy szerv mennyit kóstál, és összeadtuk a különböző tételeket.

Komolytalan, laza kis anyag sikeredett belőle, közepesen jó minőségű illusztrációkkal: a cikk nem rossz egy napi penzumnak, de semmi különös.

Négy évre rá a szerző postaládájában a következő levél landol (szerző nevét, mailcímét nem hozzuk nyilvánosságra, egyébként a levélváltást betűhíven közöljük):

Tisztelt Cím

Nézegettem ezt az oldalt :

http://eletmod.transindex.ro/?cikk=3113&nyomtat=1

És érdeklődni szeretnék arról , hogy tényleg vannak e ilyen lehetőség
a pénz szerzésre?!

A válasz:

Többek között a szervkereskedelem erről szól:) Ugyanakkor végrendeletben is lehet rendelkezni arról, hogy a test részeit milyen célokra lehet felhasználni.

Másnap újabb levél:

Ha ez engem komolyabban érdekelne ez a dolog mi a garancia arra hogy a pénzt megkapom!? Kérhetnék esetleg egy érlistát? vagy a Képen látható összegek valósak?! Hogy működik ez esetleg egy részletesebb tájékoztatást kaphatnék?? Ki kell menni ezért Romániába ??

Zénó Tolerancia válasza: Kedves ….!

Nem szükséges kijönni Romániába, csak a címét adja meg: világszerte vannak kirendeltségeink. Ingyenes katalógust küldünk Önnek szolgáltatásainkról és árainkról. Ha sikerült választani, kérem jelezze. Az ukrán kolléga a kívánt időpontban ellátogat Önhöz, és diszkréten kioperálja azt a testrészét, amire már nincsen szüksége. A pénzt majd az éjjeliszekrényen hagyja, ébredés után megkapja.

Egy válasz: “Szervdonor jelentkezik a Transindexnél”

  1. b'dogtető

    basszus. ez komoly vagy ti írtátok hobbiból?

Válasz