MPP beats Fidesz

Zénó kedvence: volt idő, amikor az MPP jobban állt, mint a Fidesz.

Véget ért a Fidesz tisztújító kongresszusa, melynek keretében újraválasztották a szervezet elnökének Orbán Viktort, valamint a Fidesz négy jelenlegi alelnökét, Pokorni Zoltánt, Varga Mihályt, Kósa Lajost és Pelczné Gáll Ildikót.

A június 13.- án tartott budapesti rendezvényen két háromszéki meghívott volt jelen: Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere, és Bálint József, sepsiszentgyörgyi alpolgármester- mindketten MPP színekben megválasztott tisztségviselők.

Mindkét résztvevő elégedetten számolt be az eseményen tapasztaltakról, az ott elhangzottakról, az ott folytatott megbeszélésekről.

Megállapították, hogy a Fidesz kongresszusán senki nem ugrált fel a helyéről, nem szaladt hívatlanul a mikrofonhoz, nem okozott botrányt, így valószínű egy hét múlva beszélni sem fognak már a rendezvényről, nem úgy mint az MPP kongresszusról, melynek történéseiről hónapokig szólt a fáma.

Ugyanakkor a jelenlevők nem hányták a Fidesz vezetők szemére azt sem, hogy nem indult közös, nemzeti listán az MSZP- vel, SZDSZ- szel, vagy ezek koalíciójával. Voltak botrányos Fidesz kongresszusok is, amikor látványosan ki is léptek az akkori szolgálatos okoskodók, épp most feledi el a világ az utolsó példányokat. Olyan választásra is volt példa, amikor a Fidesz a szavazatok kevesebb, mint tíz százalékát kapta, szemben az MPP- re leadott erdélyi magyar szavazatok 18 százalékával. Közben az elnököket sem váltogatták, az mszp kénye- kedve, esetleg tárgyalókészsége szerint.

Ez a Fidesz és elnöke ma is azt üzeni: nincs kiegyezés a haza és nemzetárulókkal, a hazugság bajnokaival. A kitartás és következetesség ugyanis előbb-utóbb eredményhez vezet, az akadályok csak pillanatnyilag gátolhatnak, ugyanakkor meg is erősítenek.

Rácz Károly, Bálint József

(MPP sajtóközlemény )

Egy válasz: “MPP beats Fidesz”

  1. mf

    natyon jó, natyon jó… volt idő mikor az MPPnek jobban állt, mint a FIDESZnek. de szekények hamar kiöregedtek… de nem hiszem, hogy valaha is 18at elérték volna… sem centiméterben, sem szászalékban, sem évben.
    pohénos a köhös liszta. na de hát ki kérte őket köhös lisztára? hát ők az áhulók kéhem szépem. áh….

Válasz